Продължете към съдържанието

Почистване на лаптопи

Почистване на лаптопи в Стара Загора

В лаптопа има поне един вентилатор, който работи с променливи обороти. Колкото по-топло е толкова по-често се включва. При работата си този вентилатор внася прах косми и други в лаптопа Ви. Те полепват по ребрата на охлаждащата система и затрудняват топлообмена(вижте по-долу снимките) в следствие на което вентилатора се върти по-често, но коефициента му на полезно действие намалява.

Почистването на лаптопа трябва да се прави в зависимост от използването поне веднъж годишно.Ной-добрия период е в началото на лятото преди жегите. Съветваме ви да се обърнете към гаранционния си сервиз, ако не ви се чака няколко дни, може да се обърнете към нас ние ще се постараем да извършим операцията за най-много 24 часа.

Искате да присъствате на почистването? Отделете си около 2 часа ,обадете се предварително и заповядайте в нашия сервиз. 

цена 30 лв за лаптоп с един вентилатор
цена 40 лв за геймърски

операцията включва:
   – разглобяване
   – почистване
   – подмяна на термопроводяща паста
   – сглобяване

Наше задължение е да доставим документация за разглобяване и едва тогава започваме работа! За да сме максимално бързи, моля обадете се предварително и ни съобщете модела на вашия лаптоп. За масовите модели на DELL, TOSHIBA, HP, ASUS, ACER, LENOVO, ние вече притежаваме необходимата документацията. 

Извършва се само в нашия сервиз гр. Стара Загора улица Армейска 14 срещу изчислитения център по предварителна уговорка.

Галерия със снимков материал на почистени от нас лаптопи (едни от най-тежките случаи) изглед от вътрешна страна на охлаждащия радиатор, килимчето от прах и косми което не позволява доброто охлаждане на вашия лаптоп

почистване на лаптоп Toshiba модел Statellite A 200 

почистване на лаптоп HP 6715s

Почиствана на HP Compaq 2500 model 2545

Почистване на лаптоп Dell 1025

Почистване на лаптоп ASUS модел X50Z

Почистване на лаптоп MSI модел CR610X