Продължете към съдържанието

Ремонт на дънни платки

  Ремонт на дъна за компютри и лаптопи Стара Загора

  Дънната платка е основата на един компютър, като стойност тя е и един от най-скъпите компоненти, между 70 и 300 лв. Ремонта на дънната платка може да удължи живота на вашия компютър. След като четете този текст явно имате идея, че тя е повредена заповядайте в нашия сервиз да направим кратка диагностика, след като потвърдим вашата диагноза ще ви дадем точна цена за ремонт.

  Колко струва ремонта на дънна платка? Свалянето от компютъра и монтажа отново са общо 10 лв. за настолни и 20 лв. за преносими При 90% от случаите се подменят кондензатори подмяната на един кондензатор струва 2 лв. Точна информация колко ще ви струва ремонта ще получите след диагностика на вашата платка.

  Струва ли си да ремонтирам компютърно дъно? Повечето ремонти които правим са на стойност от 2 лв (ако вие донесете извадена от компютъра дънна платка ) до 35 лв. стойността на една платка е от 70 до 300 лв. За ремонтите които правим издаваме гаранционна карта!

  Колко време отнема ремонта на дъно за компютър? Практиката показва, че повечето ремоти стават за 1 до 2 часа  а максималния срок 2 работни дни.Вие може да присъствате на ремонта!

  Винаги ли може да се ремонтира дъно? За съжаление не когато е прегрял някой от основните чипове те не подлежат на подмяна и ремонт на такова дъно не може да се направи. Когато не можем да извършим ремонт не заплащате и диагностика!