Продължете към съдържанието

Ремонт на монитор

  Ремонт на TFT, LCD, LED монитори и телевизори Стара Загора

  Съвременните LCD, TFT и LED дисплеи подлежат на ремонт.
  Един телевизор или монитор принципно е устроен от следните елементи захранващ блок, блок за управление, инвертор, лампи, лед подсветка, които осветяват матрицата, матрица.

  Как ремонтираме ние. Всеки телевизор или монитор има подробна техническа документация с подробни схеми, които да ни упътят къде точно е проблемът подмяната на елементи, по двата блока гарантира сравнително ниска стойност на ремонта, цената на инвертора и лампите също не е висока.

  Колко струва ремонта на телевизор, монитор ? Точна цена е трудно да се даде, но статистиката ни показва, че стойността на ремонта на телевизор или монитор е между 30 лв. и 110 лв. в зависимост от сложността и вложените резервни части. 

  След диагностика и преди да предприемем ремонт ние обявяваме точната цена, която трябва да заплатите за ремонта. Едва след това пристъпваме към ремонт.

  Струва ли си да ремонтирате вашия телевизор, монитор ? Нашата амбиция  е да правим ремонти, които си струват от финансова гледна точка, ремонти след които издаваме гаранционна карта.

  Колко време отнема ремонта на телевизор, монитор
  ? Практиката показва че ремонта отнема между 1 и 5 работни дни. За времето, през което вашия монитор е на ремонт при нас, ние сме готови да ви предоставим оборотен.