Продължете към съдържанието

Ремонт на таблети

  Ремонт на таблети

  В нашия сервиз в Стара Загора ул. Армейска 14а извършваме следните ремонти на таблети (услугата не е достъпна на адрес на клиента)

  – фабрично нулиране
  – преинсталация на таблет
  – подмяна на захранваща букса
  – подмяна на тъч (touch screen)
  – подмяна на дисплей

  Фабрично нулиране на таблет* – Всеки таблет има функция да презареди фабрично зададените си настройки.
  Време за работа от 10 мин. до 30 мин. цена за нулиране на таблет от 5 лв. до 15 лв. – за тази услуга няма нужда да оставяте таблета си извършва се пред вас в нашия сервиз гр. Стара Загора ул Армейска 14А.
  *Задължително условие е да си запазите час за да можем да Ви обърнем внимание веднага!

  Преинсталация на таблет – Когато фабричното нулиране не помага се налага преинсталация
  Време за работа от 1 до 2 работни дни цена за преинсталация на таблет  30лв Тази услуга не винаги е достъпна зависи от марката и модела на таблета.

  Подмяна на захранваща букса на таблет – Има два варианта за подмяна на букса единия е да се подмени самата букса когато тя е на основната платка цена от 20 до 35 лв или да се подмени модул когато буксата е отделно от платката на таблета цена от 25 до 50 лв по здрав метод

  Подмяна на тъч (touch screen) на таблет:

  Какво е тъч на таблет? Тъча представлява едно безцветно стъкло на което е залепено високочувствително фолио което предава движението обикновено тъча се чупи а фолиото го държи. 
  Възможна ли е подмяната само на тъча? Подмяната само на тъча е възможна, но не винаги за да се провери трябва да се свали тъча и да се оцени състоянието на дисплея, който се намира под тъча, ако дисплея има наранявания се подменя и дисплея.
  Колко струва подмяната на тъча? Цената за подмяна е от 20 лв. до 50 лв. в цената влиза демонтаж на стария тъч монтаж на новия а стойността на тъча е според модела на таблета. Преди да предприемем подмяна ще дадем точна цена за стойността на тъча на вашия таблет.