Продължете към съдържанието

Ремонт на телевизори

Ремонт на телевизори Стара Загора 

В предвид размера на съвременните телевизори ние предлагаме възможността да вземем вашия развален телевизор да го ремонтираме и да го върнем до вашия дом (така гаранцията важи на адрес*) важи за Стара Загора при наличие на свободен техник!

Възможно ли е да се ремонтира телевизор в къщи? Да някои ремонти на телевизори са възможни на адрес на клиента, но само след посещение на техник може да се установи.

Заявка за посещение на телевизионен техник на адрес на клиента ( важи за Стара Загора ) можете за направите на тел. 0888 422832

Какво става ако не е възможен ремонт на адрес? Някои по-тежки ремонти  наистина не са възможни на адрес на клиента. Оплаквания от рода на има звук няма картина са типични за проблем с подсватката (backlight) тези ремонти като цяло са сложни и по-скъпи няма как да се извършат на адрес клиента тогава може да се възползвате от нашата услуга вземане на телевизор от вашия адрес ремонт в нашия сервиз и връщане до вашия адрес цена 12 лв + стойността на ремонта. 

Каква гаранция се дава за ремонт на телевизори? Обикновено след диагностика сервизният техник дава информация за срок на работа. Дава варианти за ремонти и гаранция за ремонта (в повечето случаи 12 месеца)

Колко струва ремонта на телевизор в къщи? 
Цената се определя от таксата за посещение на адрес 12 лв. + цената на ремонта която варира от 30 до {\displaystyle \infty } лв. в зависимост от сложността на ремонта и вложените резервни части. 

Ние сме извън гаранционен сервиз на телевизори Neo, Finlux, Benq, Samsung, Toshiba, Panasonic, Arieli LG и др.

Какво се случва, ако предложението Ви за ремонт не ми хареса? В повечето случай ние събираме достатъчно информация по телефона за предполагаемия дефект. Обикновено още преди да Ви посетим ще получите очаквана цена за ремонт от – до. Спазвайки закона няма начин да Ви поискаме средства за услуга която не сме извършили.


* гаранция на адрес на клиента. Ако сте използвали услугата ремонт на адрес и сте заплатили таксата от 12 лв. посещение на адрес, то тогава гаранционната карта, която издаваме важи на адреса на клиента при бъдещ гаранционен проблем. Техник идва и ремонтира безплатно във вашия дом!
За повече информация ремонта монитори и телевизори