Продължете към съдържанието

Сглобяване на геймърско PC

    Сглобяване на геймърски компютър в Стара Загора

    Благодарение на нашия опит при сглобяване на геймърски компютри и в съответствие с вашите финансови възможности Ви предлагаме да съберем геймърски компютър, който максимално да покрие вашите нужди!

    Какви части трябват за геймърски компютър? На платформа AMD или INTEL няма значение и двете имат плюсове и минуси. Каква видеокарта трябва за геймърски компютър ATI или Nvidia също не е от голямо значение, но добре е да спазите правило INTEL процесор Nvidia видео карта AMD процесор ATI видео карта. Кой модел видео карта е подходящ за геймърски компютър? Минимумът е с 4 GB RAM препоръчително с 8 но все пак зависи от вашия бюджет и цените в момента. Tук няма да намерите точна марка и модел защото цените са изключително динамични и казаното днес не важи за дълго

    От къде се купуват частите за геймърски компютър – за нас няма значение от къде ще закупите частите или дали ние ще ви ги доставим. Важното е да са правилно подбрани и да си пасват!  Когато вземате от един доставчик цените са малко по-високи но гаранцията е на едно място. Ако видите по-ниска цена от Интернет направете си сметка, че има такса за доставка, която нисък не е малка и гаранцията в повечето случаи не покрива таксата за транспорт в двете посоки!

    Консултирайте се преди да пазарите не след това! Съгласувайте вашата конфигурация с нас или ни се доверете да ви предложим. Такси за консултации не начисляваме!