Продължете към съдържанието

Социална програма

  Ние изкупуваме стари непотребни компютри с цел да направим евтини ремонти на също такива стари компютри.

  За какво използваме старите ви компютри?

  Влизали ли сте в дом в който стените са сини от мухъл и пропити с влага. Печката тип духалка се пуска специално за вас, а нещо като стария ви компютър е сложен на почетно място на дървена маса покрита с мушама като на баба ви на село. Монитора е LCD от онези първите 15“ дето май стои на тавана неизползваем.

  Те те викат да им преинсталираш компютъра, а той харда заминал. Как да им кажеш че харда струва 70 лв., като той целия компютър не струва толкова.

  Разказаното горе е по действителен случай събрани са две събития.

  Ако считате, че можете да се разделите със старата си техника за символични цени ще ви ги дадем. Приемаме и дарения, ремонтите които ще направим с тези части ще бъдат също на символични цени.

  Как познаваме, че хората нямат възможност и кои клиенти влизат в социалната ни програма – всеки семеен основен компютър над 6 години на който трябва да се прави сериозен ремонт (изключваме вентилатори, почистване и лан карти)  за нас може да влезне в програмата.

  Програмата ни е комерсиална, ние заплащаме според възможностите си старите компютри и вземаме пари за ремонт на развалените, стараем се и в двата случая те да са символични.

  Нашата социална програма не се субсидира от никой, освен от самите нас и от приходите от разликата между покупната и продажната цена.

  Защо го правим? Като влезнете в дом като описания горе ще разберете.