Продължете към съдържанието

Често задавани въпроси

  Въпрос: Цената на услугата ви на повикване е 30 лв. Как да съм сигурен че като дойдете няма да кажете по-голяма сума?
  Отговор:
   Цената е ориентировъчна в повечето случаи тя е по-никса. Преди да започнем ремонт ние обявяваме очаквана цена на ремонта и едва след като вие я одобрите започваме работа.

  Въпрос
  Как така за 20 лв. на месец ще ми поддържате компютъра?
  Отговор
  : Нашата задача е компютъра ви да работи. Той ще работи и ние имаме интерес, така да го направим, че да не се разваля. Ще ви помагаме и с нашия център за дистанционна поддръжка, много от ежедневните проблеми са решими отдалечено.

  Въпрос: Ако се наложи да дойдете 5 пъти до моя офис в рамките на месеца за 20лв. струва ли си?
  Отговор:
   Щом се налага ще дойдем, явно не сме си свършили работата! А може и два месеца да не се наложи да дойдем :), защото си вършим работата добре. Ние държим на думата си няма да поискаме допълнителна сума.

  Въпрос: Какви са цените на резервните части които предлагате?
  Отговор: 
  Цените на резервните части се актуализира непрекъснато от колегите в София. Тук можете да проверите цената на компонентите. Някои компоненти доставяме от Солитрон, Polycomp, Асбис и други, а големите търговски вериги също публикуват подробни ценови листи Техномаркет  и Технополис . Работим на обявените крайни цени без допълнителни надценки и оскъпяване.

  Въпрос: Искам да си купя техника от Техномаркет, защо да използвам Вас?
  Отговор: Ние доставяме техниката подготвена за експлоатация и провеждаме кратко обучение за работа директно във вашия офис. Много потребители все още не знаят за какво е FN бутона на клавиатурата на лаптопа им например.

  Въпрос: Какво НЕ включва абонаментната ви услуга?
  Отговор:
   Обучение на място за работа с офис пакет. Може да ползвате дистанционния модул за консултации (отдалечена поддръжка), но няма да дойдем на място да ви учим как да форматирате текст. (За някой може да е смешно казваме го от опит). Отговорност по поддръжка и архивиране на приложен софтуер (счетоводна, складова програма, други). Услугата е достъпна, но цената е въпрос на друга договорка. Резервни части.

  Въпрос: Защо да дойда точно във вашия сервиз?
  Отговор: 
  Защото работим бързо до 1 час от постъпването приключват ремонтите. Вие може да присъствате на ремонта ако желаете. Не работим скъпо, стремим се да поддържаме изгодни цени, вижте в сервизната част  има подробна ценова листа. Защото носим отговорност за действията си и гарантираме за свършената от нас работа. За не свършена работа не вземаме пари. За диагностика вземаме пари само при отказан ремонт. Преди да дойдете позвънете- клиентите на абонаментна поддръжка все пак са с предимство.

  Въпрос: Работите събота и неделя но ви няма в сервиза? 
  Отговор:
   Заради нашите корпоративни клиенти, държим един специалист на домашно дежурство. Телефона му се обявява за всяка събота и неделя в страницата ни за контакти. Сервиза работи в събота и неделя само при предварителна заявка. Може да се възползвате и от услугата посещение на адрес която няма оскъпяване за почивните дни т.е. 12 лв. е посещението и от ценовата листа услугата която се налага. 

  Въпрос: Имам счетоводна програма, настроен електронен подпис, и още куп други програми, трябва ли задължително да правя преинсталация на определено време.
  Отговор:
   Преинсталация се прави само в краен случай, ако имате проблем с компютъра най-добре е да се потърси какъв е проблема и да му се намери решение. Има компютри който не са преинсталирани 5 години и си работят добре!

  Въпрос: Защо понякога отказвате да заредите касета?
  Отговор: Ние държим на качеството. Гарантираме, че заредените от нас касети няма да цапат и ще изкарат целия си цикъл на работа. Продаваме само оригинални или съвместими тонер касети които позволяват поне 2 зареждания. В същото време на пазара има съвместими касети, които едвам изкарват един цикъл на работа и не подлежат не само на зареждане, но и на рециклиране.

  Въпрос: Купих си принтер а касетата изкара много малко копия защо?
  Отговор: Повечето принтери се продават с така наречените „Демо“ касети които изкарват от 300 до 1000 страници. Препоръчваме да си купите оригинална или съвместима тонер касета с пълен капацитет от 1500 до 7000 страници в зависимост от модела на принтера Ви. Демо касетата да заредите и да я ползвате, като оборотна.